Lestijden Aikidoschool Amstelveen

Dag Tijd Les
Dinsdag 19.30 - 21:30 beginnende en gevorderde leerlingen inclusief wapentraining
Donderdag 19:30 - 21:30 beginnende en gevorderde leerlingen inclusief wapentraining

We trainen in het gymnastieklokaal van Basisschool Piet Hein, dr. Schaepmanlaan 2, Amstelveen. Het gymnastieklokaal is te bereiken door de Parklaan helemaal tot het eind te volgen en dan naar de achterzijde van het gebouw te lopen naar de aparte ingang van het gymnastieklokaal.

Open huis op zaterdag 2 oktober van 14.00 - 16.00 uur

Kom langs om kennis te maken met aikido!

Je kunt kijken naar demonstraties, meedoen met een korte open les en er is alle gelegenheid om vragen te stellen. En natuurlijk kun je daarna een maand lang gratis meedoen met de lessen.

Gratis proeflidmaatschap

We laten je graag een maand lang gratis met ons meetrainen om te ervaren of aikido iets voor je is. We hopen dat je daarna lid wilt worden van onze vereniging.

Laat het ons weten als er medische omstandigheden spelen die van invloed kunnen zijn op het beoefenen van aikido.

Aikidoschool Amstelveen hanteert een minimum leeftijd van circa 16 jaar voor het beoefenen van aikido. Er worden geen kinderlessen gegeven.

Het is voldoende als je je voor het begin van de les meldt bij de leraar, zodat we nog even kunnen kennismaken. Speciale kleding is niet vereist. Een lange, gemakkelijk zittende broek (joggingbroek) en T-shirt (geen hemdje) is prima. Neem een paar slippers mee, waarmee je van de kleedkamer naar de zaal kunt lopen (aikido wordt beoefend op blote voeten).

Deelnemers aan de lessen worden verzocht 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn i.v.m. het omkleden en het neerleggen van de matten.

Leraar

Leraar Hans Belder

De leraar van Aikidoschool Amstelveen is Hans Belder (1952), hij beoefent aikido sinds 1979 en heeft een volledige lesbevoegdheid (aikidoleraar A en B) en de graad van 6e dan. De stijl die hij beoefent is de meest gangbare, de aikikai-stijl. Hij beschouwt zichzelf vooral als leerling van S. Sugano Sensei (1939-2010), een directe leerling van de stichter van het aikido Morihei Ueshiba (1883-1969). In de loop der jaren heeft Hans ook bij veel andere Japanse en westerse meesters getraind.

In september 1993 heeft Hans Aikidoschool Amstelveen opgericht waar hij sindsdien de lessen verzorgt.

Contributie

Contributie per 1 januari 2011
Proeflidmaatschap (periode van 1 maand) gratis
Lidmaatschap (na de proefperiode) € 30,00 p/m

Het bedrag van € 30,00 dient per eerste van elke maand d.m.v. een periodieke overschrijving worden overgemaakt op bankrekeningnummer NL65 INGB 0005 4940 94 t.n.v. Aikidoschool Amstelveen.

Opzeggen van het lidmaatschap dient voor het einde van de maand mondeling of schriftelijk te worden ingediend bij de penningmeester en voorzitter. Er geldt geen opzegtermijn. U dient zelf zorg te dragen dat de periodieke overschrijving naar Aikidoschool Amstelveen wordt gestopt.

Vereniging

Aikidoschool Amstelveen is in september 1993 opgericht. Op 1 januari 1997 is Aikidoschool Amstelveen een vereniging geworden, ingeschreven bij de KvK te Amstelveen onder nummer: 40539376. De vereniging is aangesloten bij de Judo Bond Nederland.

Bestuur

Voorzitter en leraar Hans Belder
06 - 51 20 43 65
Penningmeester Harald Coenraads
06 - 41 20 20 25
Secretaris Sjef Broekhaar
020 - 822 63 72